کشمش انرژی زا و حاوی ویتامین D است


كشمش منبع مناسب فیبر، آنتی اكسیدان و انرژی است. همچنین بین 50

میوه‌ حاوی بروم بوده و نیز حاوی ویتامین D و هورمون استروژن است.

دكتر عزیز ابراهیمی متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا، گفت: فلاونولزی

نوعی از فنول از خانواده فلاونوئید است كه در كشمش وجود دارد و طی

فرآیند تبدیل انگور به كشمش كمتر می‌شود.

وی با اشاره به اینكه كشمش حاوی مقادیر زیادی از بروم است؛ تصریح كرد:

ادامه مطلب

بروم ماده‌ای است كه برای تبدیل استروژن و ویتامین D به شكل‌های فعال آنها مورد نیاز است. بعد از یائسگی در زنان، میزان استروژن كاهش یافته و باعث حساس شدن استخوان‌ها می‌شود تا آنجا كه هورمون پاراتیروئید دستور به برداشت كلسیم از استخوان‌ها را می‌دهد.

وی تاكید كرد: تحقیقات نشان می‌دهد بروم از آرتروز استخوان و پوكی استخوان‌ها جلوگیری می‌كند و تاثیرات مفید استروژن درمانی در زنانی كه به سن یائسگی رسیده‌اند را  افزایش می‌دهد.

دكتر ابراهیمی در ادامه با بیان اینكه كشمش از رشد غیر معمول سرطان جلوگیری می كند؛ افزود: همچنین مصرف كشمش میزان LDL یا كلسترول بد را در خون كم می‌كند و باعث كاهش بیماری‌های قلبی نیز می‌شود. همچنین كشمش محتوی مقدار زیادی آهن است كه 600 گرم آن، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌كند.

وی در ادامه گفت: افراد بهتر است در مواد مصرفی روزانه خود مواد حاوی چربی هیدرات‌ها، فیبر، ویتامین و املاح كه در كشمش و خرما به وفور یافت می‌شود را با توجه به شیوع بیماری دیابت، قلبی و عروقی كه ناشی از مصرف قند و شكر است را بگنجانند.

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 26 خرداد 1389    | توسط: Gharibeh - khazan    |    | نظرات()