مواد لازم :

225 گرم( حدود 1 لیوان)     عدس قرمز (شسته شود)
2 عدد ( ساطوری شده)     پیاز
2 حبه( ساطوری شده)     سیر بزرگ
1 عدد( ساطوری شده)      هویج
2 قاشق سوپخوری            روغن زیتون خالص
5/1 لیتر                           آب مرغ
2 قاشق سوپخوری             سركه          
به مقدار لازم                     فلفل و نمك
برای تزئین                        برگ كرفس

طرز تهیه:


عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.

نكات تغذیه ای:


این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ
می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس كردن ندارد.

نوشته شده در تاریخ جمعه 16 بهمن 1388    | توسط: Gharibeh - khazan    |    | نظرات()